fbpx
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Til Smukfest 🍻

Soundsnice x Festival

Soundboks og Festival

Står du også sammen med dine venner, og glæder jer til endelig at kunne komme på festival? Feste, høre god musik, møde nye mennesker – ja det er blot nogle af de oplevelser en festival giver. 

Har du lyst til at skabe en fed stemning i din camp? Lej en Soundboks hos Soundsnice og få lige netop det ønske opfyldt. Vi har afhentning i Aarhus C. 

 

 

Festival

Roskilde Festival, Roskilde

Roskilde Festival er Nordens største og Europas næststørste festival, der afholdes fra lørdag den 29. juni til og med lørdag den 6. juli 2024. Festivalen har været en fast tradition siden 1971, og dette års begivenhed markerer den 52. gang, festivalen samler musikelskere fra hele verden.

Med en hel uges festligheder er god lyd uundværlig. Uanset om det er din første eller 14. gang på festivalen, er en Soundboks et absolut must. Med op til 126 dB lydtryk får du den perfekte lydoplevelse, der løfter stemningen på alle scener.

Nok årets skarpeste pris på festivaludlejning til Roskilde med afhentning i Aarhus C: Prisen for leje til Roskilde Festival er 1899,- 

Læs mere om Roskilde Festival her: https://www.roskilde-festival.dk/da/

Person med soundboks på ryggen fra SoundsNice

Smukfest, Skanderborg

Danmarks smukkeste festival finder igen sted i bøgeskoven ved Skanderborg i perioden søndag d. 4. August til og med  søndag d. 11. August 2024.

Skal du bo på kærligheden, boldbanerne eller en af de mange andre muligheder og mangler lidt god lyd, så skynd dig at book din Soundboks hos Soundsnice

Afhentning i Aarhus C. Prisen for leje til Smukfest  er 1299,- 

Læs mere om Smukfest her: https://www.smukfest.dk/

I tvivl? Benyt vores booking formular her 🔊