fbpx
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Til
Roskilde Festival

Soundsnice x Festival

Soundboks og Festival

Står du også sammen med dine venner, og glæder jer til endelig at kunne komme på festival? Feste, høre god musik, møde nye mennesker – ja det er blot nogle af de oplevelser en festival giver. 

Har du lyst til at skabe en fed stemning i din camp? Lej en Soundboks hos Soundsnice og få lige netop det ønske opfyldt. Vi leverer direkte til festvallen. 

Langelandsfestival, Rudkøbing

Langelandsfestivalen blev afholdt for første gang i 1991 . Festivalen bliver af holdt sidst i uge 30 d. 27. juli til d. 30. juli. Skal du med til en af Danmarks hyggeligste festivaler på en af Danmarks smukkeste øer og mangler noget lækker lyd til at holde stemningen i vejret, så skynd dig at leje en soundboks 3 her. Læs mere om festivalen her:

Levering er inkluderet i prisen og sker direkte ved festivalpladsen. Prisen for leje til Langelandsfestival er 800,- 

Læs mere om langelandsfestival her: https://www.langelandsfestival.dk/ 

Skive Festival, Skive

I 1993 gik tre unge fyre fra Skive sammen om at lave et en-dags arrangement, fordi de mente at der skete for lidt i Skive. Siden da er festivalen vokset sig større og større og tiltrækker nogle store danske navne til de to store scener.

Festivalen afvikles hvert år den første weekend i juni på strandtangen ved lystbådehavnen i Skive. I år skal du sætte kryds i kalenderen d. 1 – 3 juni.

Skal du sikre god lyd på campen eller til forfesten inden koncerterne, så tøv ikke med at leje en Soundboks 3 her.

Levering er inkluderet i prisen og sker direkte ved festivalpladsen. Prisen for leje til Skive Festival er 650,- 

Læs mere om festivalen her: https://skivefestival.dk/

Roskilde Festival, Roskilde

Roskilde Festival er nordens største samt Europas næststørste festival som finder sted fra lørdag d. 24. juni til og med lørdag d. 1. Juli 2023. Festivalen har fundet sted siden 1971 og grundet COVID-19 er det festival nr. 51 der finder sted i sommeren 2023.  

Så med en hel uges fest, kan du klare det uden god lyd? nej, det kan ikke lade sig gøre, uanset om det er første gang du skal afsted, eller din 14. gang – en Soundboks er et MUST. 

Skynd dig at få styr på dit hold og lej din Soundboks hos Soundsnice, vi leverer til festivalen så du kun skal tænke på at tænde op for de 126 db og nyd festivalen. 

Levering er inkluderet i prisen og sker direkte ved festivalpladsen. Prisen for leje til Roskilde Festival er 2000,- 

Læs mere om Roskilde Festival her: https://www.roskilde-festival.dk/da/

Smukfest, Skanderborg

Danmarks smukkeste festival finder igen sted i bøgeskoven ved Skanderborg i perioden mandag d. 31. juli til og med  søndag d. 6. august 2023.

Skal du bo på kærligheden, boldbanerne eller en af de mange andre muligheder og mangler lidt god lyd, så skynd dig at book din Soundboks hos Soundsnice . 

Levering er inkluderet i prisen og sker direkte ved festivalpladsen. Prisen for leje til Smukfest  er 1900,- 

Læs mere om Smukfest her: https://www.smukfest.dk/

Jelling Festival, Jelling

Danmarks 3. største festival forløber i Jelling fra onsdag d. 25. maj til lørdag d. 28. Maj. 2023.

Skal du afsted med din efterskole, familie eller venner og mangler noget god lyd til jeres camp, så skynd dig – lej en Soundboks hos Soundsnice.

Med en billig Soundboks fra Soundsnice kan du holde en fest i din camp, når du ikke er til en af de nice koncerter. 

Levering er inkluderet i prisen og sker direkte ved festivalpladsen. Prisen for leje til Jelling Festival er 800,-  

Læs mere om Jelling Festival her: https://www.jellingmusikfestival.dk

Tinderbox, Odense

Efter to år uden fest i Tusindårsskoven, danner Tinderbox igen rammerne for den fede festival torsdag d. 22. juni til lørdag d. 24. juni.

Tinderbox er blandt Danmarks største musikfestivaler, der igen i 2023 præsenterer et bredt og stjernespækket line-up af internationale verdensstjerner, de bedste danske artister og elektronisk musik, der buldrer ud af højtalerne på den eksplosive, elektroniske scene, Magicbox.

Skal du varme bedst muligt op til de fede koncerter i Tusindårsskoven så lej en billig Soundboks hos Soundsnice, så er du sikret buldrende høj, og god lyd.

Levering er inkluderet i prisen og sker direkte ved festivalpladsen. Prisen for leje til Tinderbox  er 600,- 

Læs mere om Tinderbox her: https://tinderbox.dk/

I tvivl? Benyt vores booking formular her 🔊